16-07-07

Je wil van zwemmen je sport maken? Maar je kan slechts 1 a 2 lengtes zwemmen...

Website: www.start-to-swim.com

Via een aangepast schema gecombineerd met techniekverfijning leer ik je een uurtje aan 1 stuk zwemmen.


Wist je trouwens dat zwemmen een ideale sport is om af te slanken! Zeer weinig kans op blessures door de dragende kracht van het water en geen schokbelasting als bij het joggen.

Je traint alle spiergroepen evenredig. Let wel op dat je om af te slanken een uur tot een uur en een kwartier aan lage hartslag moet blijven zwemmen. Zo komt de vetverbranding tot stand (zie tekening).

afvallen-3

12:21 Gepost door Guy in Zwemgeheimen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lessen gevolgd Met twee hebben we een 5-tal lessen gevolgd om onze zwemtechniek wat bij te werken. ikzelf kon wel boven water blijven met schoolslag en crawl maar van vlot vooruitkomen was er geen sprake. Veel inspanning terwijl anderen op un gemak mij voorbij zwommen. De lessen ware steeds afgestemd op de individuele behoeften en konden in alle rust gevolgd worden. Sympathieke lesgever.
Momenteel kan ik echt plezier beleven aan het zwemmen. Verder oefenen blijft wel de boodschap maar het is een wereld van verschil om nu te zien dat er vele geroutineerde baantjestrekers niet eens de techniek kundig zijn zoals ik die nu na 5 uurtjes les bezit.

Een echte aanrader voor iedereen die wat beter wil leren zwemmen.

Gepost door: Yves Claes | 04-10-07

De commentaren zijn gesloten.